Blogi

LeaderLaaS esihenkilöiden valmentajana

12.02.2021

Onko esihenkilöiden valmentaminen modernin johtamisen taidoissa ajankohtainen aihe organisaatiossasi? Pohditteko, miten tukea esihenkilöiden jaksamista ja tulevaisuuden osaamisia, kuten valmentavan johtamisen, ketteryyden, tunneälykkyyden, muutosjohtamisen ja viestinnän teemoja? Tule mukaan kehittämään uudenlaista LeaderLaaS-konseptia, jossa esihenkilöiden osaamista ja hyvinvointia voidaan tukea tarkoituksenmukaisemmin, tehokkaammin ja mielekkäämmin.

HRLaaSin ympärillä kuhisee – vielä ehdit mukaan!

20.01.2021

Kiinnostus HRLaaS-kokeilua kohtaan yllätti ja havahdutti meidät. Olemme selvästi tärkeän asian äärellä ja päätimme kääriä hihat. Pieni pilottimme kasvaa vastaamaan verkostossamme kytevää innostusta ja voimme nyt toivottaa kaikki halukkaat HR-ammattilaiset tervetulleiksi mukaan kokeilemaan, miten LaaS-työkalua voidaan hyödyntää tukemaan yritysten lisäksi myös HR-osaajien kehityspolkuja, verkostoitumista ja osaamisen jakamista yli yritysrajojen.

Etsimme uutta web-devaajakollegaa!

14.01.2021

Etsimme tiiviiseen LaaS-kehitystiimiimme uutta devaajakollegaa tuomaan uusia ajatuksia LaaS-työkalun ja modernin työelämän kehittämiseen.

Mukaan testaamaan HR-ammattilaisten omaa LaaSia?

06.11.2020

Hei HR-verkosto 👋! Suunnittelemme uudenlaista konseptia henkilöstöjohtamisen rooleissa toimiville (tai aiheesta kiinnostuneille). Ajatuksena on muokata LaaS-työkalua ja -ajattelua tukemaan yritysten lisäksi myös HR- ja esihenkilöiden kehityspolkuja, verkostoitumista ja osaamisen jakamista yli yritysrajojen. Haluaisitko olla mukana luomassa jotain uutta ja hienoa?

Organisaatiomuotoilulla asiakasarvo arkipäiväksi

23.10.2020

Organisaatioihin kohdistuu jatkuvia kehitystarpeita toimintaympäristön ja asiakaskäyttäytymisen muuttuessa sekä strategioiden päivittyessä. Muotoilun toimintatapa tuo henkilöstön ja asiakkaiden tarpeiden syvällisen ymmärtämisen sekä yhdessä kehittämisen mukaan kehittämiseen. Organisaatiomuotoilussa matka on aina yhteinen ja varsinainen muutos tapahtuu arjen pienissä teoissa. LaaS on erinomainen tuki muutosten konkretisointiin ja todeksi elämiseen.

Terveydenhoitajat ja lääkäri kättelevät

LaaS työkulttuurin muutoksen ytimessä

06.10.2020

Sotepalvelut ovat valtavan muutospaineen edessä. Hyvin rajallisilla resursseilla pitäisi tuottaa entistä parempaa palvelua, jolle asetetaan yhä kovempia odotuksia. Työnantajan näkökulmasta jostain pitäisi vielä saada houkuteltua ne motivoituneimmat ja kehittämishaluisimmat osaajat tekemään työt. Keski-Uudenmaan Sotessa (Keusotessa) vastataan haasteeseen perustavanlaatuisella työkulttuurin muutoksella, jossa 3 500 työntekijää ja esimiestä siirtyvät perinteisestä hallintolähtöisestä työn järjestämisestä ja johtamisesta kohti yhteisöohjautuvaa toimintamallia.

Työdynamon vinkit turnausväsymyksen taklaamiseen

30.09.2020

”Jos ajattelet myönteisesti joka päivä, teet lujasti töitä, pyrit olemaan paras versio itsestäsi, ympäröit itsesi inspiroivilla ihmisillä, etkä ikinä anna periksi, niin ei ole mitään rajoja sille, miten perusteellisesti voit palaa loppuun.”

Neljä ihmistä seisoo kaukana toisistaan ja puhuu pahvimukeista tehtyihin leikkipuhelimiin

Academy of Brainin vinkit uuteen normaaliin

22.09.2020

Covid-19 pandemian synnyttämä uusi normaali on tuonut työelämään pitkäaikaisia muutoksia. Työskentely täysin etänä tai hybridiratkaisuna kodin ja työpaikan välillä asettaa uudenlaisia paineita sekä itsensä johtamiseen että esimiestyöhön.

Villasukkaan puettujen varpaiden ympärillä on maassa syksyn lehtiä, kahvikuppi, viltti ja kirja

Braversin vinkit hyvinvoivaan etäsyksyyn

16.09.2020

Nyt kun pitkä ja valoisa kesä alkaa pikkuhiljaa kääntyä syksyn sateiksi, on hyvä napata kokeiluun muutama vinkki, joilla saa arkisiin työpäiviin ryhtiä ja iloa. Etenkin nyt, kun Suomi on edelleen etätyöarjessa ja saamme jokainen olla oman itsemme lähipomo. Tässä Braversin neljä vinkkiä virkistävään työsyksyyn!

Ihminen makaa riippumatossa keskellä metsää

Lomaile, palaudu ja ennen kaikkea nauti

24.06.2020

No olipas kevät. Tuttu arki muuttui rytinällä ja nyt taitaa muuttua lomakin. Meillä on takanamme tiiviit kuukaudet uuden opettelua, arjen jonglöörausta ja työn muuttuneita kuormitustekijöitä. Samalla muuttui myös se, mistä saamme voimavaroja ja miten palaudumme.