Etsimme uutta web-devaajakollegaa!

Etsimme tiiviiseen LaaS-kehitystiimiimme uutta devaajakollegaa tuomaan uusia ajatuksia LaaS-työkalun ja modernin työelämän kehittämiseen.

Minkälaisesta hommasta on kyse?

LaaS-tiimi toimii Vincitin tytäryhtiönä start up -yrityksen kaltaisesti: porukka on tiivis ja jokaisen työnkuva koostuu monipuolisista tuotteen kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Kymmenen hengen tiimissä kaikki todella tekevät vähän kaikkea ja ovat sitoutuneita palvelun kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Kaikki devaustiimin jäsenet ovat full stack -osaajia erilaisilla vahvuuksilla. Tällä hetkellä tiimiämme täydentämään sopisi erityisen hyvin fronttipuolen taitaja.

Devaustiimimme jäsenet asuvat Tampereella mutta LaaS-tiimin jäseniä on myös Helsingissä. Työskentelemme tällä hetkellä täysin etänä, mutta tulevaisuudessa saatamme siirtyä osittain takaisin toimistolle.

Mitä sinun olisi hyvä osata?

Ensisijaisesti odotamme sinun olevan halukas ja kykenevä opettelemaan uusia asioita.
Tehtävässä on hyötyä mm. seuraavien asioiden osaamisesta:

  • Clojure ja ClojureScript
  • PostgreSQL
  • Funktionaalinen ohjelmointi
  • Docker
  • Google Cloud & Kubernetes

Tulet työskentelemään pääasiassa Clojurella/ClojureScriptillä, mutta mikäli olet nopea oppimaan sinulla ei tarvitse olla niistä aiempaa kokemusta. Hyvän pohjan opiskelulle antavat fronttipuolella React+Redux ja backend-puolella esim. Java/Spring tai node.js.

Miksi Vincit LaaS?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan alkuvaiheen kasvuyritykseen luomaan globaalia pilvipalvelua. Meillä pääset johtamaan itseäsi, vaikuttamaan oman roolisi sisältöön ja kyseenalaistamaan työelämän normeja modernissa työympäristössä.

Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen ja kokonaiskompensaatioon sisältyy mahdollisuus päästä mukaan osakepohjaiseen sitouttamismalliin. Käytössäsi on lisäksi Vincitin loistavat edut.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysele lisää tai laita hakemus suoraan matkaan täältä!

Sami Sandqvist

Työnkuvaan liittyvät asiat
Sami Sandqvist (CTO)
sami.sandqvist@vincit.fi

Johanna Pystynen

LaaS-yhtiöön liittyvät asiat
Johanna Pystynen (CEO)
johanna.pystynen@vincit.fi