HRLaaSin ympärillä kuhisee – vielä ehdit mukaan!

Kiinnostus HRLaaS-kokeilua kohtaan yllätti ja havahdutti meidät. Olemme selvästi tärkeän asian äärellä ja päätimme kääriä hihat. Pieni pilottimme kasvaa vastaamaan verkostossamme kytevää innostusta ja voimme nyt toivottaa kaikki halukkaat HR-ammattilaiset tervetulleiksi mukaan kokeilemaan, miten LaaS-työkalua voidaan hyödyntää tukemaan yritysten lisäksi myös HR-osaajien kehityspolkuja, verkostoitumista ja osaamisen jakamista yli yritysrajojen.

HRLaaS tarjoaa yksilöllistä tukea ja yhteisöllisyyttä

Marraskuun hämärässä kyselimme verkostoltamme kiinnostusta lähteä kokeilemaan aivan uudenlaista konseptia henkilöstöjohtamisen rooleissa toimiville ja aiheesta kiinnostuneille. Ajatuksemme oli muokata LaaS-työkalua tukemaan yritysten lisäksi myös HR-osaajien kehityspolkuja, verkostoitumista ja osaamisen jakamista yli yritysrajojen. Lisää silloisista suunnitelmistamme voit lukea täällä

Kuten valon määrä vuoden ensimmäisten viikkojen aikana, kiinnostus pilottia kohtaan on kasvanut häikäiseväksi. Jatkuvat kyselyt HRLaaSin vapaista paikoista ovatkin havahduttaneet meidät ymmärtämään, kuinka tärkeän asian äärellä olemme. Verkostossamme kytee palava halu vastata työelämän murroksen haasteisiin ja HRLaaS nähdään konseptina, joka tarjoaa tähän tukea ja yhteisöllisyyttä.

Samaa osoittaa myös palveluntarjoajien innostus. Kymmenet yritykset ja asiantuntijat ovat halunneet antaa panoksensa hankkeeseen ja tarjolla on toistasataa toinen toistaan kiinnostavampia palveluita HR-ammattilaisten osaamisen ja hyvinvoinnin tueksi. Käyttäjille on luvassa herkullinen kattaus palveluita, kuten ilmaisia valmennuksia, työpajoja, webinaareja, konsultaatioita ja coachausta. Mukana ovat mm. Auntie, Firstbeat, Alma Talent, Manpower, Fondia, Sitomo, Mothers in Business sekä iso joukko Vincitin omia osaajia, kuten Saana Rossi, Mikko Kuitunen ja Petri Suhonen. 

Pilotissa hyödyt palveluista ja reflektoit osaamistasi

Otimme haasteen vastaan ja päätimme laittaa kaikki paukut kehiin, jotta pystymme avaamaan pilotin kaikille halukkaille. Pilottiin osallistuminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. HRLaaS-kokeilu tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja reflektoida osaamistasi HR-ammattilaisena, esihenkilönä, johtajana tai aihepiiristä kiinnostuneena.

  • Olet edelläkävijänä testaamassa ketterää, yksilöllistä tukea tarjoavaa mallia, jonka hyödyntäminen on helppoa kiireisen työarjen keskellä.
  • Saat käyttöösi herkullisen kattauksen ammattilaisten tuottamia palveluita. 
  • Voit halutessasi jakaa omaa osaamistasi HR-kollegoille vapaamuotoisen sparrailun merkeissä.
  • Pääset vastaamaan HR-ammattilaisille laadittuun osaamiskyselyyn, jonka tulokset auttavat sinua reflektoimaan omaa osaamistasi ja löytämään täsmätukea yksilölliseen kehittymiseen.

Ilmoittaudu mukaan ja seuraa HRLaaS-matkaa!

EDIT: HRLaaS-kokeilu alkoi 1.2.2021 ja keräsi mukaan yli 300 HR-ammattilaista ja alan asiantuntijaa. Oppeja matkan varrelta voit lukea täällä. Pilotti päättyi 31.5.2021, mutta HRLaaS tuo jatkossakin asiantuntijoiden ja kollegoiden tuen HR:lle helposti ja joustavasti. Voit tutustua HRLaaSiin ja tilata oman lisenssisi täällä. Tervetuloa mukaan!

Kiitos innostuksestanne, tunne on molemminpuolinen!


Johanna Pystynen
CEO | LaaS Company 
johanna.pystynen@laas.fi
050 441 2126