Mukaan testaamaan HR-ammattilaisten omaa LaaSia?

Hei HR-verkosto 👋! Suunnittelemme uudenlaista konseptia henkilöstöjohtamisen rooleissa toimiville (tai aiheesta kiinnostuneille). Ajatuksena on muokata LaaS-työkalua ja -ajattelua tukemaan yritysten lisäksi myös HR- ja esihenkilöiden kehityspolkuja, verkostoitumista ja osaamisen jakamista yli yritysrajojen. Haluaisitko olla mukana luomassa jotain uutta ja hienoa?

MIKÄ HR-LAAS?

LaaS voisi jatkossa auttaa näitä ammattilaisia reflektoimaan omaa osaamistaan ja hyvinvointiaan, benchmarkkaamaan omaa tilannettaan muihin ja saamaan tukea oman osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen isolta verkostolta. Verkostossa olisi mukana sekä kollegoita että eri osa-alueiden asiantuntijoita. Osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen tapahtuisi pääosin oman työn lomassa.

LaaSin kautta voisit saada yksilöllisiin tarpeisiisi kohdistettua täsmätukea tilaamalla itseäsi kiinnostavia palveluita, joita on helppo hyödyntää kiireisen työarjen keskellä. Käytössäsi olevat palvelut liittyisivät modernin henkilöjohtamisen eri osa-alueisiin, kuten hyvinvointiin, analytiikkaan, HR:n strategiseen rooliin, rekrytointiin, palkitsemismalleihin, tunneälykkyyteen, sidosryhmätyöskentelyyn, ketteriin kehittämisen tapoihin – you name it!

MILLOIN PILOTTI STARTTAA?

Koska konsepti on vasta ajatuksen tasolla, haluamme nyt testata idean toimivuutta sekä potentiaalisten käyttäjien että palveluntarjoajien kanssa. Jos siis haluat olla mukana luomassa jotain uutta ja hienoa, ilmoittaudu mukaan ja lähdetään kokeilemaan tätä yhdessä! Pilotti starttaa näillä näkymin joulu-tammikuun aikana. Toivomme, että sitoudut kokeiluun kolmen kuukauden ajaksi ja olet valmis antamaan meille palautetta. Otamme testiryhmään mukaan 50 HR-alan toimijaa.

Lisäksi haemme mukaan myös palveluntarjoajia, jotka ovat kiinnostuneita jatkossa tekemään omaa osaamistaan näkyväksi isolle joukolle henkilöstöalan ammattilaisia. Toivomme, että osaamisesi liittyisi jollain tavalla moderniin henkilöstöjohtamisen teemoihin ja että palveluitasi voisi hyödyntää esimerkiksi videoiden, pienryhmävalmennusten tai webinaarien muodossa. Pilottiin osallistuminen on ilmaista molemmille ryhmille.

KUULOSTAA MAHTAVALTA, SIGN ME UP!

EDIT: Jouduimme valitettavasti sulkemaan ilmoittautumisen kaikkien paikkojen täytyttyä pikavauhtia! Jos haluaisit kuitenkin seurata pilotin edistymistä, seuraa meidän somekanavia ja tilaa LaaSin uutiskirje.

Johanna Pystynen

Kysyttävää? Laita viestiä Johannalle!
johanna.pystynen@vincit.fi